Social Media Management

Social Media Management este procesul de analiză a audiențelor social media și de dezvoltare a unei strategii adaptate acestora, crearea și distribuirea de conținut pentru profilurile social media, monitorizarea conversațiilor online, colaborarea cu influencerii, furnizarea de servicii comunitare și monitorizarea, măsurarea și raportarea performanței social media și a ROI-ului.

Social Media oferă astăzi oportunități imense pentru companii, cu condiția ca acestea să-și gestioneze canalele sociale într-un mod organizat și eficient.

De ce este important un proces eficient de Social Media Management?

Potențialul de business al social media este imens. Afacerea ta poate folosi platformele de social media pentru a-și atinge cu succes obiectivele de marketing, de la creșterea gradului de conștientizare a brandului până la creșterea vizitelor în magazinul tău online sau offline.

Dar, pentru a putea realiza acest lucru, ai nevoie de o echipă specializată în Social Media Management, pe care noi ți-o putem pune oricând la dispoziție. Specialiștii în social media înțeleg modul în care oamenii gândesc, acționează și se comportă, iar prin dezvoltarea unor relații puternice cu ei, pot contribui la creșterea numărului de lead-uri și de vânzări pentru afacerea ta.

De ce ai nevoie de Social Media Management?

Social media pot conduce, așadar, la creșterea vânzărilor în ceea ce privește produsele și serviciile pe care le oferi, pot crește gradul de conștientizare al brandului și spori credibilitatea și reputația afacerii tale, în general. Toate acestea nu pot fi realizate, însă, peste noapte.

Este necesară o strategie completă de social media, motiv pentru care colaborarea cu o echipă profesionistă de Social Media Management poate fi unul dintre cele mai benefice lucruri pe care le poți face pentru compania ta.

0%
Dintre consumatori spun că viteza paginii le afectează disponibilitatea de a cumpăra dintr-un magazin online.
0%
Dintre utilizatori ar părăsi un site web din cauza funcționalității slabe.
0%
Dintre utilizatorii de smartphone-uri se așteaptă ca un site mobil să se încarce în 4 secunde.
0%
Doar 15% dintre site-uri sunt considerate a avea timpi de încărcare acceptabili.
Edit Content

Bronze

Social Media Management
400 Lei
/ lună

Silver

Social Media Management
600 Lei
/ lună

Gold

Social Media Management
1500 Lei
/ lună
Edit Content

Bronze

Social Media Management
4000 Lei
/ an

Silver

Social Media Management
6000 Lei
/ an

Gold

Social Media Management
15.000 Lei
/ an

Întrebări Frecvente

  • Research
  • Strategie
  • Poze stock premium
  • Creare conținut
  • Raportare

Da, doar trebuie să trimiți un e-mail către help@ivadev.ro