Google Ads

Google Ads este o modalitate excelentă de a-ți face website-ul remarcat de către potențialii tăi clienți. Folosind Google Ads poți ajunge la un public larg și interesat de ceea ce ai de oferit.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Google Ads este că poți organiza campanii flexibile și personalizabile, perfect adaptate la nevoile specifice ale afacerii tale.

Ce sunt și cum te ajută Google Ads?

Google Ads este o platformă de publicitate online ce permite companiilor să creeze campanii publicitare ce apar pe Google.com și pe alte site-uri web afiliate Google. Anunțurile se bazează pe cuvintele-cheie introduse de utilizatori în motorul de căutare Google și pot fi targetate în funcție de locație, date demografice, zile, ore, device-uri etc.

Beneficiile utilizării Google Ads includ o vizibilitate sporită pentru afacerea ta, posibilitatea de a ajunge la un public numeros și de a urmări rezultatele în timp real. În plus, cu Google Ads, vei avea întotdeauna control asupra cheltuielilor de promovare, astfel încât ai siguranța că te vei încadra în bugetul propus.

De ce să folosești Google Ads?

Folosind Google Ads vei putea să monitorizezi performanța reclamelor tale și a website-ului tău pentru a vedea ce funcționează și ce nu. Totuși, gestionarea unei campanii eficiente de Google Ads necesită timp, răbdare și cunoștințe.

De aceea, este indicat să apelezi la o agenție specializată, așa cum suntem noi. Gestionăm o multitudine de campanii online pentru companii din diverse domenii și avem experiența necesară pentru a obține rezultate concrete care să-ți poată ajuta cu adevărat afacerea.

Google Ads pe scurt.

Alege astăzi unul dintre pachetele noastre Google Ads și află cum te putem ajuta să îți dezvolți afacerea!

0%
Din toate căutările pe internet se fac prin Google.
0%
Dintre utilizatori folosesc Google de cel puțin 3 ori pe zi.
0%
Dintre respondenți au declarat că este posibil să dea clic pe primul set de rezultate.

Bronze

Google Ads
800 Lei
/ lună

Silver

Google Ads
1500 Lei
/ lună

Gold

Google Ads
3000 Lei
/ lună