Copywriting

Copywriting-ul este arta persuasiunii și nu există un loc mai bun pentru a o expune decât pe propriul website. La urma urmei, site-ul tău web este vitrina virtuală a afacerii tale, iar textul scris este cel care, alături de imagini, îi convinge pe clienții tăi să rămână prin preajmă și să se intereseze de ceea ce ai de oferit. Asigurând un Copywriting de calitate pentru conținutul website-ului tău te vei afla cu siguranță pe drumul cel bun către o afacere online de succes.

De ce ai nevoie de copywriting?

Atunci când afacerea ta se bazează pe un site web, conținutul de calitate este extrem de important. Iar partea de Copywriting este esențială în acest sens, din mai multe motive. În primul rând, te ajută să atragi publicul către tine și îl convinge să revină cât mai des. Apoi, un conținut de calitate asigură o poziție optimă a site-ului tău web în clasamentele motoarelor de căutare și, cu toții știm, cât este de important acest aspect.

Cum te ajută serviciile de copywriting?

Conținutul de calitate face ca un site web să arate profesionist și să inspire încredere. Folosind servicii specializate de Copywriting te asiguri că business-ul tău are parte de un branding eficient. Copywriting-ul înseamnă transmiterea de informații către clienți în mod clar și concis și este o parte esențială a oricărei strategii de marketing de succes.

Agenția noastră îți oferă servicii complete de copywriting, de la articole menite să stimuleze traficul organic către site-ul tău web până la planuri de postări lunare pe toate canalele social media pe care ești prezent. Așadar, nu mai aștepta! Contactează-ne azi și află cât de bine putem scrie pentru tine!

0%
Dintre cumpărători preferă brandurile pe care le percep ca fiind autentice sau originale.
0%
Dintre consumatori sunt mai predispuși să cumpere de la branduri care creează conținut personalizat.
0%
Dintre consumatori consideră că mai puțin de jumătate din toate brandurile creează conținut autentic.

Vom crea pentru tine articole unice pe orice subiect.

Peste 80 de copywriteri

Specialiști din diverse domenii și industrii.

Punctualitate

Ne asigurăm că textele sunt finalizate la timp

Ofertă diversificată

Diverse tipuri de articole

CONȚINUT PENTRU
WEBSITE

50 Lei

ARTICOL CLASIC
(2000-2500 CARACTERE)

120 Lei

ARTICOL EXTINS
(3000 - 3500 CARACTERE)

160 Lei

ARTICOL SPECIALIZAT
(3500 - 5000 CARACTERE)

220 Lei

ARTICOL Premium
(5000 - 8000 caractere)

325 Lei

Articol premium plus
(peste 8000 caractere)

390 Lei